Digte

IMG_0129

Jeg ved at mine digte kan virke hårde til tider, men det er fordi at jeg, i dem, konfronterer min skuffelse ved visse aspekter af mit liv. Selvom jeg indser at alle er skuffede ved visse aspekter af hans eller hendes liv og at, for mange, dette har vist sig at være et motivations redskab der opmuntrer dem til at søge nye højder, så tror jeg at der kan komme et tidspunkt hvor denne søgen bliver kontraproduktiv og dermed kan have en skadelig indflydelse på disse personer.

Jeg har tænkt ved mig selv om jeg er nødt til at svælge i det stadie af angst som den konstante søgen, affødt af utilfredsheden med mit liv, har forårsaget. Det tror jeg ikke. Jeg vil se om jeg kan identificere specifikke mål og opnå disse og måske få ro en gang i mellem.

Tiden jeg har brugt på at skrive digte fungerer som små pit stops som jeg tager i mit liv. Disse er de små mellemspil som jeg tager for at lave mine mentale vedligeholdelses tjek. Der er tider hvor jeg har brug for et lille eftersyn og der er tider hvor alt vil være godt. Der vil være tider hvor jeg forstår mandskabet og andre tider hvor folkene omkring mig nærmest taler English!

Uanset hvad der sker, så har jeg tænkt mig blot at læne mig tilbage, slappe af og blive forkælet…

 

 

Please click these links for information about Denmark and the Danish language.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>